Vinduer og døre

Vi kan hjælpe jer med nye vinduer

Drømmer du om mere lys ind i stuen, eller trænger rummene til mere rummelighed ved at få implementeret nye døre? Det kan også være, det måske er kontoret, der mangler bedre lys?

Er dine vinduer og døre gamle og slidte, og er det ved at være tid til at udskifte dem? Og om det er hele huset, der skal have nyt, eller om du kun skal have skiftet ud enkelte steder.

Har du brug for hjælp til at finde de rette døre og vinduer?

Der er ingen, der har sagt, det skal være nemt at finde de helt rette vinduer og døre, når de gamle skal skiftes.

Vinduer lukker lys ind i boligen og giver udsigt, men samtidig vil man ikke miste for meget varme eller udsættes for gennemtræk osv.

Energibesparende og vedligeholdelsesfri vinduer

Skal det være – 2-lags eller 3-lags ruder – Træ eller Træ/alu vinduer? Ja, mulighederne er mange. Der skal nemlig tages mange beslutninger om type og ikke mindst størrelse, når vinduer- og døre skal skiftes.

Vi leverer og monterer både dine yderdøre, såvel som dine nye vinduer i mange forskellige typer, designs og materialer, så dine nye døre eller vinduer kommer til at matche din bolig.

Vi monterer også gerne dine tagvinduer.

Vi ved, at indkøb af vinduer til nybyg eller udskiftning af de eksisterende vinduer, kan være en bekostelig affære.

Derfor skal I sikre jer den bedst mulige vejledning og rådgivning, inden I investerer i nye vinduer. Vi hjælper jer gerne gennem hele processen ift. opmåling, valg og bestilling af de helt rigtige vinduer og døre til netop jeres bolig. Når jeres gamle vinduer er afmonteret og de nye er sat i, rydder vi op og sørger for bortskaffelse af de gamle materialer.

Kontakt os

Har I brug for en håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt. Ring til os på (+45) 20 97 81 00 og lad os få en snak, eller skriv til os her på siden eller på mail@elling-tomrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.