Gulv

Nye gulve?

Synes du gulvet i entreen, soveværelset eller måske stuen er nedslidt og kedeligt at kigge på? Så kunne et nyt gulv være vejen frem.

Gulve skal være flotte, brugbare og holdbare

Uanset om du er på udsigt efter gulve, der skal placeres i gangen, stuen, køkkenet, soveværelset eller på badeværelset, er der naturligvis nogle krav, du skal være sikker på, at dine fremtidige gulve overholder. Gulve skal selvfølgelig være pæne, og designet skal passe ind i forhold til resten af rummets indretning, men forskellige materialer har forskellige grader af funktionalitet og holdbarhed.

Vi hjælper og vejleder dig med at finde den helt rigtige træsort og gulvtype til dit nye gulv. Vi lægger dit nye plankegulv, parketgulv eller laminatgulv og giver tilbud efter kvadratmeter.

Kontakt os

Har I brug for en håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt. Ring til os på (+45) 20 97 81 00 og lad os få en snak, eller skriv til os her på siden eller på mail@elling-tomrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.