Tagarbejde

Vi er eksperter i tag

Vi udfører tagarbejde af højeste kvalitet

Få skiftet taget, før skaden sker. Taget er en vigtig del af hele huset, og bygningen generelt.

Derfor har det også en stor betydning for taget, at du husker at vedligeholde det. Eller eventuelt skifter det ud på det rette tidspunkt. Det er for at kunne undgå utætheder, revner og andre skader, som slid og vejret kan medføre.

Hvis du får rettet op på taget i tide, vil du sagtens kunne genbruge mange af de konstruktions-mæssige materialer herunder tagkonstruktionen, og på en og samme tid også spare både ressourcer og ikke mindst penge. Får du ikke rettet op på taget i tide kan det betyde større skader som fugt, råd og skimmel, der både er tidskrævende og dyrt at udbedre. Derefter er et nyt tag den eneste løsning. Det kan derfor godt betale sig at få lavet et professionelt eftersyn af dit tag.

Mere end 25 års erfaring i tagkonstruktioner og- renoveringer af enhver slags sikrer, at vi altid leverer tagarbejde i højeste kvalitet. En kvalitet, som kan måle sig med de bedste på markedet.

Vi har konstrueret tage på fritidshuse, helårshuse, og erhvervsejendomme, så vi er sikre på, at vi også kan bygge et tag, som I vil blive glade for mange år ud i fremtiden. Vi lægger både lertegl, betontegl, eternit- eller stålplader og står gerne for efterisolering, der energioptimerer dit hus.

Hvis I har spørgsmål eller blot ønsker, at tage en uforpligtende snak omkring jeres tag, så er vi klar ved telefonen.

Tagrender er vigtigt

Husets tagrender er mindst lige så vigtigt som at have et godt fundament. 

I forbindelse med opførsel af nyt tag kan vi også sørge for at dine tagrender fungerer optimalt, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Tagrender og tilhørerende nedløbsrør er nødvendige for alle husstande, der befinder sig i et område, hvor regn i perioder falder, og det kan vi i Danmark desværre ikke stikke af fra. Når de danske skyer åbner op for regnen, er det vigtigt, at dit tag formår at skille sig af med vandet – alt andet kan få katastrofale konsekvenser for dit hjem.

Vand er en vigtig opgave for tagrender og nedløbsrør, men flere faktorer kan påvirke effektiviteten, og det bør du altid være opmærksom på. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at dine tagrender og nedløbsrør ikke er tilstoppede, og det er især nedfald fra træer, der i løbet af årets fire sæsoner ændrer sig enormt, du skal holde et godt øje med.

Utætte tagrender og nedløbsrør kan også være et større problem for mange husstande, og der kan i det hele taget være masser af årsager til, at du har brug for at udskifte dine gamle tagrender og nedløbsrør med nogle nye af slagsen. Uanset hvordan din begrundelse og dit behov lyder, tilbyder vi et udvalg af løsninger, der på mange måder vil gøre en stor forskel for dit hjem.

Kontakt os

Har I brug for en håndværker i kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt. Ring til os på (+45) 20 97 81 00 og lad os få en snak, eller skriv til os her på siden eller på mail@elling-tomrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.